Kurdowie, Kurdystan, kurdyjskie centrum informacji kurd pl

Forum FAQForum FAQ  SearchSearch   UsergroupsUsergroups  PreferencesPreferences 
 Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Watched TopicsWatched Topics  Watched ForumsWatched Forums 

turecki Kurdystan
Post new topic Reply to topic
Ť View previous topic - View next topic ť  
Author Message
swissOffline
Status: Offline
Post   Posted:Aug 20, 2007 - 12:45 AM Post subject: Post subject: turecki Kurdystan Reply with quote

Witam na forum.
Czy ktoś się orientuje jak obecnie wygląda sprawa z podróżowaniem po tureckiej części Kurdystanu? Czy wszystkie z prowincji są dostępne dla ludzi z zewnątrz? Interesuje mnie szczególnie pogranicze syryjsko i iracko-tureckie (okolice Urfy, Mardin, Hakkari) Na przełomie października i listopada planuję wypad w tamte okolice i będę wdzięczny za wszelkie rady...
Back to top
View user's profile  
beduinkaOffline
Post   Posted:Aug 26, 2007 - 10:55 AM Post subject: Post subject: Re: turecki Kurdystan Reply with quote

swiss wrote:
Witam na forum.
Czy ktoś się orientuje jak obecnie wygląda sprawa z podróżowaniem po tureckiej części Kurdystanu? Czy wszystkie z prowincji są dostępne dla ludzi z zewnątrz? Interesuje mnie szczególnie pogranicze syryjsko i iracko-tureckie (okolice Urfy, Mardin, Hakkari) Na przełomie października i listopada planuję wypad w tamte okolice i będę wdzięczny za wszelkie rady...

ja sie juz od jakiegos czasu placze po syryjskim, irackim i tureckim Kurdystanie... jak na razie nie mam problemow w podrozowaniu

www.krajearabskie.prv.pl

cobraOffline
Post 15 Posted:Dec 19, 2008 - 03:23 PM Post subject: Reply with quote

byłem w tym roku w Dogubayazit (weszliśmy na Ararat) - żadych problemów

--
Cobra_Verde
www.wyprawy.net
Back to top
View user's profile  
Post new topic Reply to topic
Jump to: